Vegetariana

Dragi posjetitelju, dobrodošao na Vegetariana stranicu :)

 

Volite li raznovrsnu prehranu, brinete o zdravlju, postupno mijenjate svoje prehrambene navike, jeste li vegetarijanac ili vegan, ili samo želite obogatiti svoj jelovnik zdravim bezmesnim proizvodima?

U svakom od tih slučajeva predlažemo da kušate Vegetariana proizvode!

Uvažavajući najnovije trendove, te istodobno vodeći brigu o zdravlju potrošača, Vegetariana je za Vas osmislila kvalitetene proizvode za brz i zdrav obrok.

Naši proizvodi ne sadrže GMO sastojke, pojačivače okusa, ni umjetna bojila, a sama baza su sojini i pšenični proteini uz kombinaciju prirodnih začina. Sve to čini liniju naših proizvoda jedinstvenom, koja u potpunosti može zadovoljiti nepca i najvećih gurmana. Osim toga, ovi ukusni saveznici zdravlja jednostavni su za pripremu te predstavljaju idealno rješenje za zdrav obrok u svakoj prilici.

 

Misija i vizija

 

Naša vizija je bila stvoriti proizvode vrhunske kvalitete, koji će potaknuti zdrave prehrambene navike, a ujedno time i promicati poslovnu praksu koja poštuje zemlju i okoliš. Tako je 1996. godine s prvim bezmesnim namazima i narescima proizvedenim u Hrvatskoj pokrenuta linija proizvoda marke Vegetariana, čime započinje realizacija postavljene vizije.

U periodu sve do danas, nastojimo inspirirati ljude da odaberu i usvoje zdravije prehrambene navike, a naša misija ostaje ista, biti inovativan te ispuniti očekivanja naših cijenjenih potrošača. Stoga, izgradnja i razvoj odnosa temeljenog na uzajamnom povjerenju kroz proizvodnju kvalitetnih proizvoda s obzirom na nutritivni sastav te izvrsnost okusa predstavlja Vegetarianin cilj.

Novo u ponudi: Čoko namaz od rogača

 

Narezak sa čilijem

 

Eko namaz od slanutka i sjemenki konoplje